Webbutveckling • Peach
Webbutveckling

Webbutveckling

En vacker fasad är inte synonymt med en god hälsa, tro oss. Om du matar din webbplats med risig html, ologiska menysystem och svagt innehåll kommer du få dina besökare att slita sig i håret av frustration.

Basic

6990:-

529:- / mån

Domän & Webbhotell

SSL Certifikat

Produktsupport

Daglig backup

Enkel att uppdatera själv

Basic + E-Handel

9990:-

529:- / mån

Domän & Webbhotell

SSL Certifikat

Produktsupport

Daglig backup

Upp till 20 produkter

Klarna integration

Enkel att uppdatera själv

One page

9990:-

Den enklaste av hemsidor. För dig som främst vill ha ett digitalt skyltfönster. Fast pris och inga avgifter tillkommer (exkl domän och webbhotell).

Domän & Webbhotell (1 år)

SSL Certifikat (1 år)

Skräddarsydd

Begär offert

Vi analyserar, gör en skiss, ett designförslag och programmerar hemsidan efter era behov.

Skräddarsydd

Domän & Webbhotell (1 år)

SSL Certifikat (1 år)

Daglig backup

Enkel att uppdatera själv

Webbplatser och webbutveckling

Vi utvecklar våra webbplatser på en stabil grund för att undvika att skutan sjunker så fort den lämnat hamn. Varje byggsten har ett syfte, och det är att få er webbplats att flyta på så friktionsfritt som möjligt. Ingen besökare ska dra mobilen i backen i ren frustration till följd av en knappt läsbar text eller långsamma laddningstider.

Webbstrategi

För att vinna krävs en bra strategi, att man väljer sina strider och var dessa ska utkämpas. Vi strukturerar er webbsida utefter affären och prioriterar innehållet därefter. Du kan nämligen klä upp dig bäst du vill, men när omgivningen upptäcker att det inte finns en personlighet bakom spricker fasaden snabbt.

UX / Användarupplevelse

Föreställ dig Ullared köpcentrum i form av en webbplats. Du har ingen aning om var du ska gå, produkterna radas upp utan ordning eller logik och skyltarna i gångarna ger bara en svag antydning till vilket håll du ska gå för att hitta vad du söker efter. Du börjar svettas, tappar snabbt förståndet och jagar snabbast möjliga utväg. Samma princip gäller för dåligt planerade webbplatser. När besökaren träder in i er digitala värld ska steget till en konvertering redan vara igång. UX-design är något vi behärskar ut i fingerspetsarna och handlar kort och gott om strategi, analys och designarbete som förbättrar användarens upplevelse av tjänsten eller produkten.

Design

Självklart ska er webbsida vara snyggast av dem alla. Även en polerad yta är en del av innehållet. Webbsidans design ska följa den grafiska profilen och samtidigt göra det enkelt för besökaren att orientera sig till relevant innehåll.

 

Jobba på nästa projekt tillsammans?

Våra kreatörer är alltid sugna på att sätta tänderna i nästa projekt. Hör av dig till oss så ser vi vad vi kan hitta på tillsammans!

Kontakt