Webbutveckling • Peach
Webbutveckling

Webbutveckling

En vacker fasad är inte synonymt med en god hälsa, tro oss. Om du matar din webbplats med risig html, ologiska menysystem och svagt innehåll kommer du få dina besökare att slita sig i håret av frustration.

Webbplatser och webbutveckling

Vi utvecklar våra webbplatser på en stabil grund för att undvika att skutan sjunker så fort den lämnat hamn. Varje byggsten har ett syfte, och det är att få er webbplats att flyta på så friktionsfritt som möjligt. Ingen besökare ska dra mobilen i backen i ren frustration till följd av en knappt läsbar text eller långsamma laddningstider.

Webbstrategi

För att vinna krävs en bra strategi, att man väljer sina strider och var dessa ska utkämpas. Vi strukturerar er webbsida utefter affären och prioriterar innehållet därefter. Du kan nämligen klä upp dig bäst du vill, men när omgivningen upptäcker att det inte finns en personlighet bakom spricker fasaden snabbt.

UX / Användarupplevelse

Föreställ dig Ullared köpcentrum i form av en webbplats. Du har ingen aning om var du ska gå, produkterna radas upp utan ordning eller logik och skyltarna i gångarna ger bara en svag antydning till vilket håll du ska gå för att hitta vad du söker efter. Du börjar svettas, tappar snabbt förståndet och jagar snabbast möjliga utväg. Samma princip gäller för dåligt planerade webbplatser. När besökaren träder in i er digitala värld ska steget till en konvertering redan vara igång. UX-design är något vi behärskar ut i fingerspetsarna och handlar kort och gott om strategi, analys och designarbete som förbättrar användarens upplevelse av tjänsten eller produkten.

Design

Självklart ska er webbsida vara snyggast av dem alla. Även en polerad yta är en del av innehållet. Webbsidans design ska följa den grafiska profilen och samtidigt göra det enkelt för besökaren att orientera sig till relevant innehåll.

Serviceavtal

När glittret från lanseringsfesten har landat och ni märker att ingen har tid att hålla er nya webbplats uppdaterad kommer vi in och hjälper er. Vi ser till att allt är up to date, att det finns backups och något skulle gå galet så ni slipper tänka på det. Vi har tre olika paketerbjudanden och de mer kompletta paketen innehåller utöver uppdatering och support även månadsrapporter, upptidsövervakning och mycket mer.

Servicepaket

Jobba på nästa projekt tillsammans?

Våra kreatörer är alltid sugna på att sätta tänderna i nästa projekt. Hör av dig till oss så ser vi vad vi kan hitta på tillsammans!

Kontakt