Tryck • Peach
Tryck

Tryck

Vi lever i en digital värld. Det innebär att det analoga kan vara det som sticker ut från mängden. Ska du sälja en lyxvilla men sträcker fram ett fjäderlätt säljblad med en matchvikt på 90 gram, har du garanterat minskat dina odds för att få den såld.

1

Foldrar, kundtidningar och kataloger

Vi älskar fyndiga rubriker, virala 30 sekundersklipp i sociala medier och storslagna taglines. Men lika mycket går vi igång på en nypressad tryckt folder, tidning eller katalog, snyggt formgiven och med ett genomtänkt innehåll som fångar läsaren längre än ett ögonblick.

Förpackningsdesign

Låt oss vara helt ärliga mot oss själva. Går vi igenom innehållsdeklarationen på alla varor som åker ner i korgen, eller litar vi på att snyggast förpackning har det bästa innehållet? Vi tror på (och vet) att majoriteten tar det senare beslutet. Därför designar vi våra kunders produkter därefter.

Eventmaterial

Vankas det mässa eller kundevent är det önskvärt att kunna smycka ytan med snygga vepor, affischer och backdrops. Kanske vill ni kunna dela ut välformulerade flyers med företagsinformation eller erbjudanden? Vi ser till att ert tryckta eventmaterial sticker ut i mängden.

Saknar du något?

Det gör vi också! Har du en galen idé som du vill göra till verklighet så ställer vi mer än gärna upp som försökskaniner. Vi löser nästan allt!

Jobba på nästa projekt tillsammans?

Våra kreatörer är alltid sugna på att sätta tänderna i nästa projekt. Hör av dig till oss så ser vi vad vi kan hitta på tillsammans!

Kontakt