Sociala medier • Peach
Sociala medier

Sociala medier

Lägg ut en bild och sponsra inlägget för 10 000 kr så är det väl klart? Jovisst, om du struntar i resultatet. Utan insikt är det lätt hänt att pengarna bara försvinner ner i Mark Zuckerbergs djupa fickor.

Digital Strategi

Sociala Medier mår bäst av att vara ett spontant medie, oavsett valet att synas på Facebook, Instagram eller Snapchat. Att få hjälp med att lägga ett strukturerat publiceringsschema kan vara skillnaden mellan att era sociala medier bubblar av interaktion och att kontot enbart består av den där dammiga gamla bilden på prinsesstårtan ni fick av en leverantör för fyra månader sedan. Vi tar fram en strategi för vilken typ av innehåll ni ska producera och tidpunkten för publicering.

Innehållsproduktion

Hart ni svårt att producera innehåll? Vi ser vi till att ena vår styrka av fotografer, filmare, grafiska formgivare och digitala experter för att producera slagkraftiga och roliga inlägg som får era sociala medier att lyfta.

Annonsering

Har ni något extra smart och bra att lyfta kan det vara värt att hjälpa inläggen på traven med målgruppsanpassning, retargeting, look-a-likes, konverteringsflöden och leadsgenerering. För att nämna några saker. Vi hjälper och coachar er för hur ni når bästa resultat utan att kasta pengarna i sjön.

Jobba på nästa projekt tillsammans?

Våra kreatörer är alltid sugna på att sätta tänderna i nästa projekt. Hör av dig till oss så ser vi vad vi kan hitta på tillsammans!

Kontakt