Fotografering • Peach
Fotografering

Fotografering

En bild säger mer än 1 000 ord. Bla bla. Våra bilder säger något betydligt viktigare. De är till för att visa ditt företag, din produkt och din personal från sin allra bästa sida.


      

Produktfotografering

Enhetliga foton i webbshopen eller snygga imagebilder inför releasen av en ny produkt skapar intresse och trovärdighet. Vi sätter ljuset och miljön i vår fotostudio för att göra det lättare att sälja din produkt.

Personalfotografering

Vi får din personal att trivas framför kameran, men i synnerhet får vi dem att se riktigt snygga ut. Proffsiga personalfoton med ett tydligt uttryck skapar tillit och trygghet för din verksamhet.

Butik- och lokalfotografering

I många fall är butikens inredning och känsla precis lika viktig som produkten eller tjänsten du säljer. Vi ser till att göra din butik rättvisa med genomtänkt butik- eller lokalfotografering att använda på webbplats, i tryck och på sociala medier.

Eventfotografering

Ställer ni till med en storslagen releasefest, en vild konferens eller ett seminarium för era kunder kan det vara läge att dokumentera festligheterna. Vi tar mingelbilderna som personalen, kunderna och besökarna kommer kräva att få använda som sina profilbilder efter avslutat event.

Allt annatfotografering

Saknas något ovan? Det ryms under kategorin allt annat. Vi fotar det mesta du kan tänkas behöva. Shyssta bilder till reklamfilmen, kampanjen, webbsidan eller kontorets väggar? Hör av dig så löser vi  garanterat bilder för era behov!

Jobba på nästa projekt tillsammans?

Våra kreatörer är alltid sugna på att sätta tänderna i nästa projekt. Hör av dig till oss så ser vi vad vi kan hitta på tillsammans!

Kontakt