Film & Animation • Peach
Film & Animation

Film & Animation

Vill du få ditt företag i rörelse har du kommit rätt. I huset har vi riktiga filmnördar som kommer att ta din marknadsföring till högre höjder. Kanske med en drönare?


      

Film i sociala medier

Film i sociala medier är idag närmast ett måste för att nå ut och skapa engagemang till en relevant målgrupp. Det gäller även att jobba snabbt och annorlunda för att undvika att besökarens finger börjar scrolla vidare. Vi tar algoritmerna och statistiken på största allvar när vi producerar filmerna som engagerar er målgrupp.

Moodreels och presentationsfilmer

Vi kokar ner företagskonceptet och vad ni står för i en snygg och professionell filmproduktion. Den används bäst för att sätta stämningen inför kundpresentationer, ge liv åt företagets webbsida eller få fart på sociala medier.

Animering

Undviker ni helst att ställa er själva framför kameran och istället låta krispig grafik tala? Då är nog animering något för er. En animation kan till exempel vara ett roligare sätt att visa upp årsredovisningen på än att lägga en tjock pärm i knäet på era anställda. Utifrån er grafiska profil tar vi fram snygga animationer som på ett pedagogiskt och tydligt sätt får fram det ni vill säga.

Event

Att firmafesten ska fångas på film är kanske inte alla överens om. Däremot kan det vara på sin plats att dokumentera kundeventet eller releasefesten av den sprillans nya produkten som ni precis släppt. Vi är flugan på väggen som skapar ett polerat minne, år framöver.

Jobba på nästa projekt tillsammans?

Våra kreatörer är alltid sugna på att sätta tänderna i nästa projekt. Hör av dig till oss så ser vi vad vi kan hitta på tillsammans!

Kontakt