Design • Peach
Design

Design

Utseendet är inte allt, brukar man ju säga. Vi håller inte med. Fånga in nya kunder med ett snyggt yttre. Är det grafiska uttrycket inte bra förmedlar det samma sak (inte bra). Lugn! Vi hjälper er att hitta företagets känsla.


      

Grafisk profil

Den grafiska profilen är ditt företags garderob. Går du till jobbet i pyjamas och kudden kvar i håret, eller plockar du fram din nypressade skjorta för att imponera på dina kunder? Vi sätter stilen och de grafiska riktlinjerna (färger, former, typsnitt och allt det där) som ska användas. Resultatet? Ni slipper tänka på hur ni ska klä er så att ni alltid kan imponera på era kunder med en välklädd och snygg look.

Logotyp

Drömscenariot när det kommer till logotyper är när en femåring med en mjukglass i synfältet kan återge färgen och formen på din logotyp efter första anblick. Mardrömmen är när endast en svårmodig designingenjör med fotografiskt minne kan återberätta dess form. Den grafiska layouten på din logotyp ska skapa omedelbar igenkänning, signalera företagets känsla och sticka ut från mängden. Det är en hel vetenskap att få en logotyp att kännas snygg och levande. En utmaning vi älskar att ta oss an.

Allt annat

Magasin, banners, förpackningar, visitkort och grafiska element. Listan tar aldrig slut. Grafisk design är hjärtat i allt vi gör och det finns inte många designuppdrag som vi skulle tacka nej till. Hör gärna av dig för dina specifika önskemål om vad vi kan hjälpa dig med.

Jobba på nästa projekt tillsammans?

Våra kreatörer är alltid sugna på att sätta tänderna i nästa projekt. Hör av dig till oss så ser vi vad vi kan hitta på tillsammans!

Kontakt