This is Peach!

Välkommen till Peach Design- & Webbyrå

Vi kan det mesta inom marknadsföring, så att du slipper. Det passar dig och din stressiga verksamhet rätt bra, eller hur?

Men, vi vill ändå passa på att komplicera det lite, nu när vi ändå lyckats fånga din uppmärksamhet. Så lyssna noga, för det är mycket innehåll som ska få plats på litet utrymme. Att hela mänskligheten numera har attention spans som millenials gör inte saken bättre.

peaches

Peach har sitt högkvarter i Älvängen. Den lilla orten är knappast stor, men det är inte vi heller. Fast, på ett sätt är vi det. Vi har enorma ambitoner. Mellan 8-9 varje morgon ramlar det in ett gäng geniala kreatörer, marknadsförare och kodknackare på kontoret.

peaches

Att Peach är ett ungt företag kan förklara varför vi har gungor på kontoret. Det kan också förklara varför vår produktion är så up to date och ungdomlig att vi knappt själva hänger med. Sån är branschen. Det är bara att hänga med eller stanna kvar och gå i graven, som Lunarstorm. Eller gå i bräschen för utveckligen, om vi får lov att använda oss av ett ovanligt förlegat uttryck.

peaches
peaches

Misstänker du att vi ägnar oss åt tomt skryt? Passa på köra good cop, bad cop med någon av våra kunder.

Så smäll upp dörrarna till vårt kontor (eller maila) så berättar vi mer. Medan du tar en sving i våra gungor kan vi fortsätta instruera dig om hur vi kan få din verksamhet att flyga.

peaches
peaches
0
Peaches (antal anställda)
0
Års livserfarenhet tillsammans
0
Antal icke Apple-enheter i huset

Inga robotar, bara människor

Vi är ett litet gäng som tillsammans kan det mesta om allt. Här kan ni se hur vi ser ut.

William Wensing

Webbutvecklare

Kajsa Thorson

Designer & Fotograf

Jonas Corneliusson

Art Director & Film

Emelie Alverstrand

Designer

Emil Lindén

Art Director & Webbutvecklare

Hampus Lindholm

Webbdesigner & Webbutvecklare

Jessica Lindén

Art Director

Våra kunder

Jobba på nästa projekt tillsammans?

Våra kreatörer är alltid sugna på att sätta tänderna i nästa projekt! Hör av dig till oss så ser vi vad vi kan hitta på tillsammans.

Kontakta oss