Om Peach • Peach

Välkommen till Peach
Design- & Webbyrå

En byrå, en liten bit utanför Göteborg som kan branding, marknadsföring, digitala plattformar, foto och film – för dig gör vi allt (nästan)!

Små, men stora

Peach har sitt HQ i Älvängen, en liten ort ungefär 3 mil norr om Göteborg. Den lilla orten är knappast stor, men det är ju inte vi heller. Fast, på ett sätt är vi det. Vi har stora ambitoner. Mellan 8 och 9 varje morgon ramlar det in en handfull kreatörer, filmmagiker och kodknackare på kontoret.

Unga och äventyrliga

Att Peach är ett ungt företag kan förklara varför vi har gungor på kontoret. Det kan också förklara varför vår produktion är så up to date att vi knappt själva hänger med. Här hittar du inga gamla tryckare eller medieköpare. Vi har check på trenderna och vet vad som fungerar.

Lyssna inte på oss, lyssna på våra kunder

Misstänker du att vi ägnar oss åt tomt skryt? Passa på köra good cop, bad cop med någon av våra kunder. Vilka de är? Du hittar några av dem längre ner på sidan.

Nu snackar vi!

Bra! Släng dig på luren direkt och ring oss. Blyg? Maila oss! Mindre blyg? Sparka in dörren till vårt kontor så berättar vi mer. Medan du tar en sving i våra gungor och andas in luften från vår överdimensionerade AC kan vi fortsätta instruera dig om hur vi ska få din verksamhet att flyga.

Här jobbar bara människor

Vi är ett litet gäng som tillsammans kan det mesta om allt. Här kan ni se hur vi ser ut.

Get Peachy

Några av våra kunder

Jobba på nästa projekt tillsammans?

Våra kreatörer är alltid sugna på att sätta tänderna i nästa projekt. Hör av dig till oss så ser vi vad vi kan hitta på tillsammans!

Kontakt