The Golden Days

The Golden Days

Design • Film • Foto • Webb

En ny grafisk manual och nya bilder gav nytt liv åt den brittiska, anrika och folkkära puben i hjärtat av Göteborg.

featured Image

Design

Återuppliva ett klassiskt varumärke: För The Golden Days skapade vi en ny grafisk manual som andas både modernitet och tradition. Vi började med att dyka in i pubens rika historia och de brittiska rötterna. Efter att ha forskat i 70-talets kommunikationsstilar och utforskat pubens unika karaktär, utvecklade vi en design som förnyade utan att förlora sin äkthet. Vår process inkluderade nära samarbete med kunden, från att ta emot önskemål till att skapa stylescapes, vilket ledde till en enhetlig och igenkännbar identitet för The Golden Days.

Image Image

Foto

Vår fotografering fokuserade på att skapa bilder som kombinerade en känsla av historia med en modern touch. Vi arbetade med en förberedd och engagerad personal under en heldag för att fånga autentiska ögonblick och miljöer. Bilderna redigerades sedan för att passa den nya grafiska manualen, vilket gav dem en unik “vintage-look” som förstärker The Golden Days tidlösa charm och gästvänliga atmosfär. Vårt arbete har inte bara förvandlat pubens visuella framtoning utan också dess närvaro på sociala medier, vilket ger en mer sammanhängande och tilltalande bild av varumärket.

Image Image Image Image

Webb

När vi skapade webbplatsen för The Golden Days var vårt mål att föra samman denna med pubens nyutvecklade grafiska profil. Varje element, från typografi till färgscheman, reflekterar den nya estetiken från den nya grafiska manualen, säkerställandes att pubens online-närvaro är en sömlös förlängning av den fysiska platsen. Webbplatsen är inte bara en ett fönster in i pubens atmosfär och service, utan också ett prov på hur vi kan ta en visuell identitet och framgångsrikt anpassa den till en dynamisk digital upplevelse. Med en stark visuell samstämmighet mellan tryckt och digital närvaro har vi lyckats skapa en enhetlig och igenkännbar varumärkesupplevelse för The Golden Days besökare, både online och på plats.

Image Image

Film

Inför den viktiga julbordsperioden ombads vi även göra en liten korta film som kunde användas för att marknadsföra The Golden Days. Vårt mål var att filmen skulle visa upp myskänslan som går att uppleva på puben under jultiden med både julbord och j säsongens juldrinkar. filmen skulle sedan marknadsföra och förstärka pubens närvaro på sociala medier under säsongen.