Klädkällaren

Klädkällaren

Design • Film • Foto • Webb

featured Image

Design

Klädkällaren har varit kund hos Peach så länge vi har funnits och vi har producerat otaliga designuppdrag åt dom som original för trycksaker, Motion Graphics till skärmar Innehåll till sociala medier med mera. Här är ett litet axplock av uppdrag vi har producerat åt Klädkällaren.

Image Image

Foto

Vårt löpande arbete med klädkällaren inkluderar även en rad olika fotouppdrag för användning i olika medier. Produktfotografering till tidningsannons och till sociala medier. Vi har också fått äran att fotografera Klädkällarens alldeles egna supermodeller ifrån personalen för att visa upp det enorma sortiment av kläder de har i varuhuset.

Image Image Image Image

Webb

Vi fick både uppdraget att uppdatera Klädkällaren.se med en ny fräsch fasad och att bygga en alldeles ny sida för deras restaurang Storaviken.se.

Image Image

Film

Peach har även i uppdrag att löpande producera video-content för Klädkällaren Sociala medie-kanaler. Detta gör vi varje månad i samråd med Klädkällaren och filmar på plats i butiken för att visa upp de senaste produkterna och varumärkena. Här kan du se ett exempel av dessa filmer eller besök @kladkallaren på instagram för att se mer.