JIO

JIO Eltjänst

Foto • Webb

JIO Eltjänst gav oss uppdraget att omvandla deras, lite föråldrade hemsida, till en modern och unik digital plattform som speglar deras position som ledande företag inom elbranschen. Genom ett nära samarbete med JIO förstod vi deras behov av att sticka ut från mängden och levererade en skräddarsydd lösning som inte bara möter deras affärsmål utan också hjälper besökaren med innovativa funktioner och en användarvänlig design. Resultatet är en webbplats som inte bara förmedlar JIO:s expertis och pålitlighet utan också deras engagemang för att leverera överlägsen service och värde till sina kunder.

featured Image

Webb

Som en elkedja i framkant kände JIO att deras dåvarande hemsida inte reflekterade denna känsla utåt. Därför var Peach uppdrag att utveckla en sida som både hade en modern design och var användarvänlig att uppdatera och hålla vid liv. Klicka in och ta ett titt själv!

Image Image

Foto

Samtidigt som den nya hemsidan var under produktion fick Peach uppdraget att fylla den med nya fräscha bilder. Både på personalen själva och på deras avslutade och påbörjade projekt som de gärna ville visa upp på ett snyggt sätt.

Image Image Image Image