STC Julkampanj 2020 • Peach

STC

Gymklappar till alla

Design • Foto • Film • Tryck

Gymkedjan STC Training Club gav oss ännu en gång förtroendet att fixa utseendet för deras årliga julkampanj.

Image

Bakgrund

Med över 100 träningsanläggningar från Ystad i söder till Åre i norr sysselsätter STC över 1 200 personer, och då pratar vi bara anställda. De har varit kunder till oss sedan tidernas begynnelse, och vi är skyldiga till allt från logotyp och varumärke till trycksaker och en rad andra saker. Varje december har STC en julkampanj få kan ha missat. Det är årets bästa chans att klippa ett gymkort till dig eller till någon annan. Förutom att sälja gymkort håller de även tävlingar och aktiviteter i sociala medier.

Uppdraget

Vårt uppdrag var att ta fram det visuella för kampanjen. Film för hemsidan och sociala medier, bilder för tryck till digitala och analoga publiceringar. Vi låg även bakom formgivningen av skärmreklam, flygblad, affischer, bussreklam och annonser för tidningstryck. Vi skapade också innehåll för Instagram där STC höll lucköppningar från 1–24 december.

Bilder

Glädje, passion, gemenskap är några STC:s värdeord och det var viktigt att fånga rätt känsla. Vi tog med oss julpynt och tomteluvor för en heldag på ett av STC:s gym i Älvängen. Modellerna tränade fritt och hade roligt medans vi fotade och filmade. Materialet användes sen till mailutskick, sociala medier, annonser och bussreklam.

Vad säger STC om samarbetet?

– Vi är väldigt nöjda med årets julmaterial med fräscha färger och supersnygga original. Peach finns alltid nära till hands, har varit snabba i vändningarna och levererat en riktigt bra julkampanj!

Tack för att du har tittat!

Jobba på nästa projekt tillsammans?

Våra kreatörer är alltid sugna på att sätta tänderna i nästa projekt. Hör av dig till oss så ser vi vad vi kan hitta på tillsammans!

Kontakt