Kongahälla Center • Peach

Kongahälla Center

74 butiker i hjärtat av Kungälv

Design • Foto • Film

Shopping, cafeér, restauranger och hälsocenter. I köpcentrumet Kongahälla Center finns verkligen allting under samma tak. Efter öppningen 2019 behövdes en produktionsbyrå och vi fick en rad olika uppdrag för att marknadsföra det nya köpcentrumet.

Image

Bakgrund

Kongahälla Center är ett regionalt köpcentrum i centrala Kungälv med plats för 100 butiker, verksamheter och service. Byggandet av Kongahälla Center är den största satsningen på handel i Göteborgsområdet på över 10 år och omfattar ca 37 000 kvm.

Uppdraget

Vi skapade löpande innehåll till event, kampanjer och allmäna annonser för bland annat tidningar och bussreklam. Kongahälla Center har flera olika skärmar både på fasaden och inne i butiken där vi låg bakom design och utförande. Förutom grafisk formgivning filmade och fotade vi under flera tillfällen.

Bilder

Tillsammans med marknadsteamet på Kongahälla Centers genomförde vi en mängd fotograferingar på centret. Med snygga miljöer, härliga människor och fantastiska mängder naturligt ljus var detta varje fotografs dröm.

Ett budskap, flera placeringar

Smalt, brett, litet och stort. När budskapet och designen var klar pusslade vi ihop allting för olika placeringar.

Tack för att du har tittat!

Jobba på nästa projekt tillsammans?

Våra kreatörer är alltid sugna på att sätta tänderna i nästa projekt. Hör av dig till oss så ser vi vad vi kan hitta på tillsammans!

Kontakt