JP-2000 • Peach

Fujiiryoki

Vad är en JP-2000?

Film och Animation

Fujiiryoki är en tillverkare av hälsorelaterade produkter ända sedan 1954 och var det första företaget i världen att lyckas massproducera massagestolar. Företaget försöker nu att sprida den lite unikt Japanska massagestolskulturen till resten av världen för att öka den allmänna folkhälsan. 2021 fick Peach äran att producera en informationsfilm för att presentera deras senaste produkt, JP-2000.

Image

Bakgrund

Fujiiryoki är en Japansk tillverkare av massagestolar med mycket marknadsmaterial förberett för den japanska marknaden. Men när det kom till den västerländska marknaden fanns det ett behov av marknadsmaterial och en informationsfilm till deras hemsida och youtube framför allt.

 

Uppdraget & utmaningar

Uppdraget var enkelt: Visa upp stolen och alla dess funktioner, gärna snyggt också.

Det svåraste och det som fick inleda arbetet var planeringen. Detta så att vi på bästa sätt skulle kunna kommunicera med våra japanska vänner utan att för mycket tid gick förlorad genom den stora tidsskillnaden mellan Göteborg och Osaka. Men efter noggrann planering och bokning av avstämningar som passade båda parter var detta inte ett problem.

 

Storyboard

När vi hade ett bra system för kommunikationen kunde Peach påbörja arbetet med att ta fram en storyboard så att känslan och tempot stämde överens med vad Fujiiryoki förväntade sig. Detta var också viktigt då vi enkelt ville kunna stämma av vilka delar som skulle inkluderas eller tas bort.

Tack för att du har tittat!

Jobba på nästa projekt tillsammans?

Våra kreatörer är alltid sugna på att sätta tänderna i nästa projekt. Hör av dig till oss så ser vi vad vi kan hitta på tillsammans!

Kontakt